Τι αφορά το Web Hotelway?

Το ταξίδι του επισκέπτη σας ξεκινάει από το πρώτο “και φέτος το καλοκαίρι, πού λες να πάμε;”. Περνάει από online αναζητήσεις, σκρολάρισμα σε φωτογραφίες, συγκρίσεις, την τελική επιλογή και κράτηση. Συνεχίζεται με την άφιξη, την υποδοχή, την εξυπηρέτηση, την κάθε στιγμή, γεύση και εμπειρία κατά τη διαμονή, την αναχώρηση.

Και φυσικά, δεν τελειώνει εκεί. Οι κριτικές, οι αναμνήσεις που γίνονται αναφορές και προτροπή από στόμα σε στόμα, ως το “και φέτος το καλοκαίρι, πού λες να ξαναπάμε;”. Και το στήσιμο και η λειτουργία ενός ξενοδοχείου όμως, είναι από μόνα τους ένα ταξίδι.

Management

Καθημερινό, απαιτητικό και επίπονο. Συντονισμός τμημάτων, διαχείριση πόρων, εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, δημιουργία ενός αφηγήματος που θα λέει την ιστορία του χώρου -ή των χώρων του- και θα είναι αρκετά δυνατό έτσι ώστε να γίνει στη συνέχεια κομμάτι των ιστοριών των επισκεπτών του.

Τι σημαίνει Web Hotelway?

Αυτές οι δυο πλευρές του νομίσματος που λέγεται ταξιδιωτική εμπειρία, είναι και η αναφορά του project που λέγεται Web Hotelway. Θέτοντας ως στόχο τα κορυφαία τουριστικά πρότυπα, προσφέρουμε σε κάθε ξενοδόχο ή ιδιοκτήτη καταλύματος που μας εμπιστεύεται εργαλεία, μεθοδολογία, εκπαίδευση, υποστήριξη, τεχνογνωσία. Με άλλα λόγια, ό,τι θα χρειαστεί για να επαναπροσδιορίσει και να τονίσει τη θέση του στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Hotel Services

Μπορούμε να βοηθήσουμε

    Τηλέφωνο: +30-6974483068

    Μπορείτε να μας καλείτε τις εργάσιμες ώρες.