Θυρωρόοοςςς... Έφτασε!

Είτε είστε του ξενοδοχειακού χώρου είτε όχι, η λέξη concierge σίγουρα σας λέει κάτι. Στα Γαλλικά σημαίνει “θυρωρός”, με αναφορά στους θυρωρούς των παρισινών πολυτελών ξενοδοχείων -γνωστοί τον 19ο και τις αρχές του 20ου και ως “Ελβετοί”, μιας και τις θέσεις κατείχαν κατά κανόνα υπήκοοι της γειτονικής στη Γαλλία χώρας.

Πέρα όμως από την ετυμολογία της, η έννοια του concierge σημαίνει πολλά περισσότερα. Είναι συνώνυμο της γνώσης, της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας, της σιγουριάς. Είναι ο άνθρωπος με τις πληροφορίες, τις λύσεις, τα (μεταφορικά) κλειδιά για τις πόρτες ενός προορισμού, κλειδιά που λίγοι κατέχουν και πολλοί αναζητούν.

Αυτή η πλέον νευραλγική θέση είτε μιλάμε για ένα boutique ξενοδοχείο είτε για ένα exclusive resort- δεν είναι απλά χρήσιμη. Είναι απαραίτητη. Και επειδή η παροχή της έχει ένα υψηλό και πολλές φορές ασύμφορο κόστος, εμείς μπορούμε και την προσφέρουμε ως outsourcing επιλογή. Με ισχύ insourcing, ανταγωνιστικό κόστος, σε 24ωρη βάση, από εξαιρετικούς, αξιόπιστους επαγγελματίες.

Έλα να σχεδιάσουμε παρέα την εξέλιξη του ξενοδοχείου σου