Τι μένει στο τέλος;

Λένε πως στο τέλος της ημέρας, αυτό που μένει είναι το χαμόγελο. Ας το προσαρμόσουμε λίγο στα δικά μας δεδομένα.

Στο τέλος μιας διαμονής, αυτά που μένουν είναι τα χαμόγελα. Ικανοποίησης των επισκεπτών μας από τη μία, καλής διάθεσης του προσωπικού μας από την άλλη.

Οι άνθρωποι ενός ξενοδοχείου κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε μια εξαιρετική και μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας. Γι’ αυτό το ύφος και η προσωπικότητα του κάθε ξενοδοχείου δεν πρέπει απλά να αντακλάται στα πρόσωπά τους. Εξάλλου, η αντανάκλαση πολλές φορές είναι παραπλανητική. Πρέπει να είναι κτήμα τους.

Η διαχείριση και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού σας είναι φυσικά μία από τις υπηρεσίες μας. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό όλων των λειτουργιών ακόμα και τον ριζικό επανασχεδιασμό τους αν αυτό κριθεί απαραίτητο- συνεχίζουμε με τον καθορισμό του τρόπου λειτουργίας του κάθε τμήματος, αλλά και της κάθε θέσης εργασίας. Στη συνέχεια, ορίζουμε το προφίλ του καταλύματος, το οποίο με τη σειρά του καθορίζει τη φυσιογνωμία και προσέγγιση του προσωπικού. Με βάση αυτά διαμορφώνεται η αξιολόγηση, επιλογή και προσωποποιημένη εκπαίδευση -τόσο των υπαρχόντων στελεχών, όσο και των νέων αν χρειαστεί ανάγκη.

Τέλος, η εφαρμογή στην πράξη. Στο καλωσόρισμα, την εξυπηρέτηση, την ταύτιση με τα brand values του καταλύματος. Από την αρχή, ως το τέλος της ημέρας…

Έλα να σχεδιάσουμε παρέα την εξέλιξη του ξενοδοχείου σου