Διαχείριση Καταλυμάτων

Μακριά από τα φώτα της ρεσεψιόν ή της πισίνας, το διοικητικό κομμάτι είναι η αθέατη πλευρά ενός ξενοδοχείου, αποτελεί όμως τη ραχοκοκαλιά του και ουσιαστικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία του. Βασικό στοιχείο του, οι πωλήσεις και οι κρατήσεις. Και η σωστή και συνεπής διαχείρισή τους, παραπάνω από απαραίτητη. Από την πλευρά μας, αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε είναι η σωστή και αποτελεσματική διαχείριση και οργάνωση των πωλήσεων και των κρατήσεων, μέσω ενός μεθοδικού στρατηγικού πλάνου. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Αρχικά ότι δημιουργούμε για εσάς απομακρυσμένα, το τμήμα πωλήσεων και το τμήμα κρατήσεων σας, με λειτουργία 365 μέρες, που μπορούν να αποτελέσουν πηγές για τη δημιουργία ενός οργανικού πελατολογίου, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. Επιπλέον, την προσέγγιση νέων αγορών ανάλογα με τη σεζόν, τις τρέχουσες τάσεις και το προφίλ του ξενοδοχείου. Προσελκύοντας το σωστό κοινό, είναι ευκολότερο ν’ αποκτήσουμε πιστούς πελάτες, που μπορούν να αποτελέσουν αυθεντικούς brand ambassadors σε μια αγορά τόσο ανταγωνιστική και δύσκολη όπως αυτή του τουρισμού. Μέρος αυτής της πρακτικής αποτελούν ακόμα και λεπτομέρειες όπως οι αποτελεσματικές και επαγγελματικές απαντήσεις και εξυπηρετήσεις ηλεκτρονικών αιτημάτων και κρατήσεων.

Στη συνέχεια, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και αύξηση της πληρότητας του ξενοδοχείου, σε μεγάλο βαθμό μέσω direct κρατήσεων, με πλάνο και σε βάθος χρόνου, χωρίς μεσάζοντες. Διαχείριση εκ των έσω, σημαίνει πληρέστερη εικόνα σε πραγματικό χρόνο, και καλύτερα αντανακλαστικά όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Τι πετυχαίνουμε με όλα τα παραπάνω; Ομαλές, προγραμματισμένες διαδικασίες σε ένα καίριο λειτουργικό κομμάτι του ξενοδοχείου, μέγιστη αξιοποίηση πόρων, και φυσικά τη βέλτιστη αύξηση του τζίρου της επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας σας με την Web Hotelway είναι τα ακόλουθα:

  • Ανταγωνιστική παρουσία του ξενοδοχείου στα online συστήματα
  • Εξοικονόμηση χρόνου εργασίας του προσωπικού και επικέντρωση στην ποιότητα υπηρεσιών in-house
  • Εστιάζοντας απευθείας και αποκλειστικά στους πελάτες θα έχετε περισσότερο ικανοποιημένους επισκέπτες
  • Εστιάζοντας αποκλειστικά στους επισκέπτες σας, θα υπάρχει η δυνατότητα για upgrade υπηρεσιών και κατ’ επέκταση τιμών.
  • Οφέλη από την αδιάκοπτη λειτουργία της διαδικτυακής αγοράς
  • Δημιουργία ευελιξίας ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς
  • Εφαρμογή μιας online στρατηγικής διανομής για την κατάκτηση νέων μεριδίων αγοράς
  • Διασπορά σε όλες τις αγορές ώστε να αυξηθεί η δυναμική των επισκεπτών μας
  • Καμία εξάρτηση από καμία αγορά και ειδικά από tour operator
  • Dynamic παρουσία στις online αγορές με σκοπό την προσέλκυση των επισκεπτών που πρέπει να έχει το εκάστοτε ξενοδοχείο

Έλα να σχεδιάσουμε παρέα την εξέλιξη του ξενοδοχείου σου