“Τι θα πιείτε;”

Μια απλή ερώτηση, η οποία θα έπρεπε να έχει μια ξεχωριστή απάντηση. Είτε μιλάμε για αλκοολούχο είτε όχι, το ρόφημα ή ποτό που προσφέρετε σε οποιαδήποτε τοποθεσία του ξενοδοχείου πρέπει να είναι εναρμονισμένο με το γενικότερο πνεύμα και τη γαστρονομική φιλοσοφία του χώρου. Επιπλέον, ο έλεγχος του κόστους του επηρεάζει σημαντικά την ισορροπία εσόδων-εξόδων του καταλύματος. Και επειδή εμείς θεωρούμε πως είναι μια λεπτομέρεια που δεν πρέπει για κανένα λόγο ν’ αφήνουμε στην τύχη, γι’ αυτό και μέρος των υπηρεσιών μας αφορά τη:

 • Δημιουργία μοναδικών (signature) cocktails από executive barmen με βάση τις ανάγκες σας, αλλά και μια ενδελεχή καταγραφή που αποτυπώνει τον πλήρη κύκλο τους: Την κοστολόγησή τους, το market list, το λεπτομερές συνταγολόγιό τους, αλλά και τη μεθοδολογία και κατάλληλη εκπαίδευση του σχετικού προσωπικού.
 • Δημιουργία λίστας breakfast beverages, με ανάλογη -όπως και στα signature cocktails ενδελεχή καταγραφή του πλήρη κύκλου τους: Της κοστολόγησής τους, του market list, του αναλυτικού συνταγολόγιού τους, αλλά και της μεθοδολογίας και κατάλληλης εκπαίδευσης του σχετικού προσωπικού.
 • Δημιουργία λίστας beverages για οποιοδήποτε σημείο του καταλύματος όπως του pool bar ή του beach bar π.χ. Και εδώ, η μεθοδικότητα έχει τον πρώτο λόγο. Η κοστολόγηση, το market list, το λεπτομερές συνταγολόγιο, η μεθοδολογία και η κατάλληλη εκπαίδευση του σχετικού προσωπικού συνοδεύουν τη λίστα.

Φυσικά, επειδή η εξυπηρέτηση δεν είναι αποκομμένη από τη συνολική παρουσία τους, αναλαμβάνουμε και την εκπαίδευση του προσωπικού το οποίο θα αναλάβει το service.

Έλα να σχεδιάσουμε παρέα την εξέλιξη του ξενοδοχείου σου

  Σύνοψη

  Signature Cocktails

  Δημιουργία μοναδικών cocktails από executive barmen με βάση τις ανάγκες σας.

  Breakfast Beverages

  Δημιουργία λίστας breakfast beverages, με ανάλογη ενδελεχή καταγραφή του πλήρη κύκλου τους.

  Pool/Beach Bar

  Δημιουργία λίστας beverages για οποιοδήποτε σημείο του καταλύματος όπως του pool bar ή του beach bar π.χ.